zele
Broj postova : 15 Join date : 18.02.2010 Lokacija : Split
| Naslov: Pozdrav ekipa čet vel 18, 2010 4:27 pm | |
| evo sam se i ja uclania inace sam muzicki producent radim dnb ko Implant i trip-hop/hip-hop kao Kid I.Veins...dolazim iz Splita grad nicega i svacega uclania sam se da bi nasa materijala za citat gledat itd i da mogu podijelit i svoj pogled na sve to...eto toliko od mene za sad pozdrav | |
|
sjena
Broj postova : 55 Join date : 04.10.2009
| Naslov: Re: Pozdrav ekipa pet vel 19, 2010 2:48 am | |
| Dobrodošao i slobodno se primi pisanja. | |
|
Siuatlan Admin
Broj postova : 186 Join date : 01.10.2009
| Naslov: Re: Pozdrav ekipa pet vel 19, 2010 4:07 pm | |
| Well, zele, dobrodošao!! Forum stagnira malo, zalaufalo se pa stalo, ja odgovorna, slabo se nešto u zadnje vrijeme posvećujem reklami i forumu općenito. Veseli me što si se regao, poticaj meni da se mrdnem Još jednom dobro nam došao i podjeli znanja i mišljenja sa nama... | |
|
zele
Broj postova : 15 Join date : 18.02.2010 Lokacija : Split
| Naslov: Re: Pozdrav ekipa sub lis 02, 2010 6:56 pm | |
| triba dignit forum malo da ljudi citaju...kad bolje pogledam ovo je jedini forum sa ovakvom tematikom i jedini di se moze pricat o ovakvim temama ako triba kako pomoc vristite! | |
|
Siuatlan Admin
Broj postova : 186 Join date : 01.10.2009
| Naslov: Re: Pozdrav ekipa ned lis 03, 2010 12:15 am | |
| Pozdrav još jednom Zbog velike koncentracije obaveza koje me snašle u zadnje vrijeme, nažalost se nisam mogla posvetiti forumu. Ali svako javljanje je itekako motivacija da se izdvoji vremena koliko se može ka ponovnom pokretanju foruma. Hvala na ponudi za pomoć, ako si voljan možeš pomoći oko promidžbe, mislim da bi forum živio treba imati aktivne članove koji drže forum na životu. Do čitanja! | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pozdrav ekipa | |
| |
|