|
| Bliska smrt | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
sjena
Broj postova : 55 Join date : 04.10.2009
| Naslov: Bliska smrt ned lis 11, 2009 11:12 pm | |
| http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/clanak/art-2009,10,9,,178930.jlDali je moguče predvidjeti smrt na u članku navedeni način ili bilo koji drugi. Ne samo predvidjeti smrt od starosti ili neke bolesti več i nasilnu smrt. U gore navednom članku stoji da je i nasilnu smrt moguče predvidjeti. Predvidjeti na način da nam pogled u ogledalo kaže gotov si ili budi bez brige. Vojnici na bojištu bi prije odlaska u bitku samo pogledali u ogledalo i znali bi na čemu su. Ako mu je lice simetrično ne vrijedi mu nigdje pobječ jer je ovako i onako kraj. Poznaje li netko od vas neki slučaj nečije predviđene smrti. | |
| | | Siuatlan Admin
Broj postova : 186 Join date : 01.10.2009
| Naslov: Re: Bliska smrt ned lis 11, 2009 11:24 pm | |
| Zanimljivo. Prvi put čujem. Evo još nešto vezano za simetriju lica (na engleskom) - prevest ću u toku večeri: ČlanakEDIT: U biti nije potrebno prevoditi jer ako upišete u google "simetrija lica i mentalno zdravlje" ima dosta članaka o tome. Ovaj link je članak koji je malo opširniji. | |
| | | Fender
Broj postova : 27 Join date : 11.10.2009 Age : 37 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bliska smrt pon lis 12, 2009 12:19 am | |
| Kak onda ljudi zajedno poginu?? Npr. u automobilskoj nesreći? Ili kad padne avion?? Šta je svih 200 putnika imali simetrične face?? Il šta je s ljudima koji nemaju lijevo oko?? Ili Quasimodo?? Šta je on onda još uvijek živ? | |
| | | Siuatlan Admin
Broj postova : 186 Join date : 01.10.2009
| Naslov: Re: Bliska smrt pon lis 12, 2009 12:27 am | |
| - Citat :
- Ili Quasimodo?? Šta je on onda još uvijek živ?
Ma i sam Černosvitov kaže da je to tek teorija, a vidiš ovaj pogine. Znaš ono kad se sve "slučajno" poklopi i ide u korist te iste teorije. Možda nisu svih 200 putnika imali simetrične face nego malo simetričnije od inače Pa nije da se izlevelira u roku od odmah? A šta ja znam u svakom slučaju deset upitnika iznad glave. | |
| | | Melkior
Broj postova : 28 Join date : 03.11.2009 Age : 34 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bliska smrt sri stu 04, 2009 3:44 am | |
| Evo mogu nadodati ovdje da znam osobno dva čovjeka (nisu niti neki pravi "teški" vjernici) koja su doživjela kliničku smrt, i svjedočili su mi osobno, ISTU STVAR, ISTI SLIJED DOGAĐANJA, 90% istoga, te jedan od njih je znao sve točno opisati u sali za operaciju... | |
| | | Fender
| Naslov: Re: Bliska smrt čet stu 05, 2009 4:03 pm | |
| - sjena je napisao/la:
- http://www.jutarnji.hr/zanimljivosti/clanak/art-2009,10,9,,178930.jl
Vojnici na bojištu bi prije odlaska u bitku samo pogledali u ogledalo i znali bi na čemu su. Ako mu je lice simetrično ne vrijedi mu nigdje pobječ jer je ovako i onako kraj. Da...Poginuo je zato što mu je lice simetrično, a ne zato što se nalazi na ratnom bojištu gdje tisuće drugih vojnika puca po njemu, padaju bombe itd... Kako mutav primjer... To je ko da kažeš, čovjek koji je progutao strihnin, pogledao se u ogledalo i lice mu se odjednom "osimetrilo"... Kak on može pogledom prosudit da li mu je lice apsolutno simetrično?? Šta mi možemo vjerovati oku vojnika koji gleda u ogledalo? Koliko precizna mora biti ta simetričnost?? Jer ja sam uvjeren da nije svaka molekula u licu simetrična... A ono s primjerom policajca: testis unus, testis nulus...Jedan primjer, ko nijedan... I čisto sumnjam da starčad na samrti ima simetričnu facu...Kad su onako naborani i svako oko na svoju stranu... Ma mislim, gluposti...Jedno je imati otvoren um, i pristupati različitim načinima razmišljanja, al ovo jednostavno nije zdrava logika...Fiziološki je nepovezano... Anatomija lica ne može uzrokovat smrt simetrijom... Al vjerujte u šta oćete...Tako su nastale sve religije, sekte i praznovjerja svijeta... | |
| | | Fender
| Naslov: Re: Bliska smrt čet stu 05, 2009 4:12 pm | |
| - Siuatlan je napisao/la:
Možda nisu svih 200 putnika imali simetrične face nego malo simetričnije od inače
Znači sad više ne treba ustvari imat simetričnu facu, nego samo da se malo izsimetrizira... To je ekvivalent rečenicama poput: "Ma dobro, Bog ubija ljude u bibliji, al ne ubija ih baš sad skroz...Mislim, on ne ubija sve ljude...On samo ubije neke...Tak da on nije osvetoljubiv bog, nego malo manje osvetoljubiv nego što se misli..." ili "Ma dobro, isus možda nije pretvorio vodu u vino...Možda je samo malo vode pretvorio...Nije sad svu vodu..." Analogije upućuju na prilagođavanje teorije... Ja mislim da svi ljudi na svijetu imaju malo simetričniju facu... Rijetki imaju apsolutno simetričnu, al kolko tolko imaju... | |
| | | zli Grebonja
Broj postova : 123 Join date : 12.10.2009 Age : 43 Lokacija : Zagreb
| Naslov: Re: Bliska smrt čet stu 05, 2009 4:42 pm | |
| Ma jutarnji i baljezgarije, dobro da nije index.hr Inace sto se tice "slicnih" priča ljudi koji su bili na "granici" postoji brdo analogija sa ostalim "granicama" koje opet ne dokazuju ništa. Primjer: Teške droge ili žestoki alkohol, iskustva su dramatična, jaka, slična, a opet postoje dokazi kako i zašto naš mozak promjeni "stanje" prilikom uživanja u dotičnima. Osobno sam jednom prilikom ostao bez kisika i svjesti na period od oko 1min (+-30sec). i mogu potvrdit bjelilo, zvjezdice, usporenje i sl. ali opet to ne dokazuje ništa nego da sam bio na granici svjesnosti. A ove priče oko "sudbine" i simetrije su tolko loše da "to nisu istine". | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Bliska smrt | |
| |
| | | | Bliska smrt | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Latest topics | » Država, to je to, MUP-ovo crno na bijeloned tra 23, 2017 11:12 am by frenk » Novi primitivizam globalne ekonomije i psihologijepon sij 14, 2013 5:11 pm by frenk » adventisti sedmog danapon lis 24, 2011 9:08 am by Elvap » Zašto je Bog stvorio Planetu, i sa nje hoće uzeti buduće nebeske pomagače?pon lis 10, 2011 3:42 pm by Elvap » Velika prijevara globalnog zatopljenjasri oľu 09, 2011 1:57 am by glozat » Ivo Sanader i izbacivanje iz HDZ-ačet pro 09, 2010 7:52 pm by sjena » Cable Gatečet pro 09, 2010 7:42 pm by sjena » America: Freedom to Fascismpon lis 11, 2010 5:19 pm by zele » Sunčeve olujened lis 10, 2010 12:27 am by sjena » Tehnologija starih narodapon lis 04, 2010 2:01 pm by zele |
STOP! | |
|